Wijnjewoude Energie Neutraal (WEN)

Onze duurzame dorpsdroom: in 2025 produceren we in Wijnjewoude minimaal zoveel duurzame energie als we in ons dorp nodig hebben. We zijn er in alle opzichten rijker van geworden, wonen comfortabeler en zijn helemaal onafhankelijk van commerciële partijen. Er is een grote saamhorigheid en we zijn er hartstikke trots op dat we deze duurzame droom met elkaar hebben waargemaakt. Spreekt deze droom je aan? Steun WEN!

Direct klant worden

  • Delen van de duurzame droom van ons dorp!
  • Bijdragen aan het energieneutraal maken van Wijnjewoude
  • Stimuleren van energiebesparing en lokale groene energieproductie
  • Winst inzetten voor duurzaamheid en leefbaarheid van Wijnjewoude
Klant worden

Over de coöperatie

Coöperatie WEN (Wijnjewoude Energie Neutraal) is een initiatief van Plaatselijk Belang, gedragen door het dorp. Met WEN werken we als dorp samen aan besparing en groene energieproductie zodat we in 2025 in de energiebehoefte van het dorp kunnen voorzien. Zo geven we gezamenlijk vorm aan een duurzame toekomst en gaan ieders energielasten omlaag. Met Noordelijk Lokaal Duurzaam worden we onafhankelijk en kunnen we meer investeren in de leefbaarheid van ons dorp.

 
Coöperatie WEN is een (digitale) gemeenschap waarbij elk lid zich betrokken voelt. Onze website vormt het verbindende weefsel. We helpen en stimuleren elkaar. Op het forum delen we kennis, meningen en ervaringen en via de site worden peilingen en stemmingen gehouden. Zo zijn de leden ook echt de baas van de organisatie. Een maand na oprichting is 10% van ons dorp al lid van WEN.
 

 

 

Contactinformatie

Adres
Postbus 8
9240 AA Wijnjewoude

Kvk-nummer 64579131

info@wen.frl
http://www.wen.frl