Vereniging Plaatselijk Belang Nij Altoenae

De energie van morgen wordt duurzaam lokaal opgewekt en aan u geleverd via Plaatselijk belang Nij Altoenae. Het geld dat wordt verdiend blijft binnen onze gemeenschap en wordt besteed aan onze eigen duurzame of sociale doelen. Via het plaatselijk belang kun je zelf mee beslissen over welke doelen financieel gesteund worden. Zo help je niet alleen mee aan een groenere wereld, maar geef je ook energie aan je eigen lokale samenleving. Word klant van NLD via plaatselijk belang!

Direct klant worden

  • Lokaal en Duurzame Energie
  • Met elkaar opgewekte Energie
  • Leden beslissen over besteding van de opbrengsten
  • Ter bevordering van leefbaarheid eigen regio
Klant worden

Over de coöperatie

Nij Altoenae Energie Neutraal!

Vanuit plaatselijk belang is er een werkgroep aan de slag gegaan om te onderzoeken of lokaal opgewekte duurzame energie kan bijdragen aan de leefbaarheid van Nij Altoenae en omstreken (Pieter de Grijs, Dirk Swart en Hilbrand Wijbenga). Het belang van een duurzame wereld geldt niet alleen voor morgen maar vooral ook de toekomst van onze kinderen, dit zie je terug in ons logo. Doe met ons mee want morgen begint vandaag!

Inmiddels is er door de werkgroep een energie coöperatie opgericht met de naam NEN 2020 (Nij Altoenae Energie Neutraal 2020). Naast lidmaatschap via plaatselijk belang van NLD is het mogelijk om mee te doen aan de 7 zonnedaken (initiatief van de Bildtsestroom). Het plan van de coöperatie is om een zonnedak te realiseren op de loods van akkerbouwbedrijf Swart is samenwerking met de 7 zonnedaken. Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven kan via:  http://mienskipsenergie.nl/.

 

Contactinformatie

Adres
Schuringaweg 15
9072 AG Nij Altoenae

Kvk-nummer 40003673

www.nij-altoenae.nl