Onze energiecoöperaties en -initiatieven

Hieronder zie je onze kaart met alle bij ons aangesloten lokale energiecoöperaties en -initiatieven.

Kies het initiatief bij jou in de buurt en meld je aan als klant. Je krijgt dan niet alleen lokale duurzame energie, maar steunt met je aanmelding ook nog eens het gekozen lokale initiatief. Zo zorgen we samen voor een duurzame toekomst voor het Noorden!

Onze lokale initiatieven

Onze lokale duurzame energie

Friesland

Trynergie
T
058 - 84 48 804
Fryske Flinter
T
telefoonnummer 0518-481494 of 06-29054024 (Paul de Cock)

Groningen

VEENstroom
T
0598 - 371031
Energie Coöperatie Ten Boer
T
050-3021366 of 06-23310808

Ook aan de slag?

Is er bij jou in de buurt nog geen lokale energiecoöperatie actief, dan kun je natuurlijk altijd zelf met buurtgenoten een eigen coöperatie oprichten. Weet je niet precies hoe? Neem dan contact op met een van de koepelcoöperaties, die kunnen je daarbij helpen! Voor Drenthe is dat de Drentse Kei, voor Groningen de Groninger Energie Koepel, en voor Friesland Ús Koöperaasje

Bestaat er al wel een lokale coöperatie bij jou in de buurt, word dan wederverkoper van ons! Als wederverkoper verkoop jullie onze lokale duurzame energie. Voor iedere klant die jullie aanleveren, krijgt jullie coöperatie een vast bedrag van € 75,- per jaar. En dat spaarpotje kan gebruikt worden voor duurzame investering in de eigen leefomgeving. Van het openhouden van de dorpswinkel tot het aanleggen van een zonneweide. Meer weten? Lees hier dan welke stappen je moet zetten om wederverkoper te worden.