Laatste tweet

Volg ons op twitter

Mooi man. Energie zoals mensen het zelf in hun dorp geregeld willen hebben. Lokaal en eerlijk. Samen met @NLDenergie https://t.co/OvjPbUWCK0

Lid van NLD Facebook

Al meer dan 100 fans! Doe jij mee?

Nieuws

Noordelijk Lokaal Duurzaam steunt Grunnpost van Omapost

Noordelijk Lokaal Duurzaam komt op voor de energiebelangen van de drie noordelijke provincies. Groningen is een prachtige provincie, en we willen niet dat Mark Rutte dat vergeet. Daarom steunen we de actie Grunnpost van Omapost. Stuur de minister-president nu gratis een kaartje met jouw mooiste plekje uit Groningen.

Lees meer

Noordelijk Lokaal Duurzaam is groen

De vraag; hoe groen is Noordelijk Lokaal Duurzaam, wordt veel gesteld door onze wederverkopers. Logisch, want zij moeten hier vaak uitleg over geven aan hun klanten. Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het goed om te weten wat nou precies groene, grijze en groen gemaakte stroom is.

Lees meer

HIER klimaatbureau kwalificeert onze Groene Stroom als echt groen

Onze Groene Stroom wordt voor 100% in Nederland opgewekt en voldoet daarmee aan de eisen die het HIER klimaatbureau stelt aan echt groene stroom. In de geactualiseerde Groene stroom checker controleer je de samenstelling van alle groene stroomproducten die in Nederland aan huishoudens worden aangeboden.

Lees meer

Sfeerverslag 1-jarig bestaan Noordelijk Lokaal Duurzaam

Op zaterdag 13 juni 2015 vierde Noordelijk Lokaal Duurzaam het feit dat zij een jaar geleden startte met het leveren van lokale duurzame energie met een eigen feestelijk inspiratie-evenement in De Melkfabriek in Bunne. Samen met zoveel mogelijk van onze energiecoöperaties, betrokkenen en sympathisanten genoten we van een inspirerend en gevarieerd programma.

Lees meer

Reactie op onderzoek duurzaamheid stroomleveranciers

Met grote verbazing hebben wij kennisgenomen van de uitkomsten van het onderzoek naar de duurzaamheid van energieleveranciers door de Consumentenbond, Natuur & Milieu, Greenpeace, HIVOS, WNF en Wise. Volgens ons doet het onderzoek onvoldoende recht aan wat wij als duurzame energieleverancier binnen een coöperatief verband hebben bereikt.

Lees meer

Samenwerking met Het Groninger Landschap

Het Groninger Landschap en Noordelijk Lokaal Duurzaam gaan gezamenlijk voor een groen en duurzaam Groningen. Daarom heeft Het Groninger Landschap voor haar energieafname een leveringscontract afgesloten met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Lees meer