Leefbaar met Energie Feanwâlden

Leefbaar Energie Feanwâlden (LEF) zet zich in om Feanwâlden en Feanwâldsterwâl leefbaar te houden voor nu en in de toekomst. Hoe meer klanten en leden, hoe meer geld er naar de vereniging gaat. Dat geld willen we als vereniging in ons dorp investeren. Geld dat we gebruiken om de leefbaarheid in ons dorp te verbeteren, bijvoorbeeld door te investeren in eigen lokale energiebronnen. Goed voor de werkgelegenheid en goed voor het milieu! 

 

Direct klant worden

  • LEF zet zich in om Feanwâlden en Feanwâldsterwâl leefbaar te houden
  • We promoten energiebesparing en stimuleren dat mensen overstappen op duurzame energie
  • Goed voor de werkgelegenheid en goed voor het milieu
  • Word klant en steun de dorpen Feanwâlden en Feanwâldsterwâl
Klant worden

Over de coöperatie

Leefbaar met Energie Feanwâlden (LEF) is een vereniging die Feanwâlden en Feanwâldsterwâl voor nu en in de toekomst leefbaar wil houden. Dat kan door op een slimme manier met onze energie om te gaan. Jaarlijks maken inwoners van Feanwâlden en Feanwâldsterwâl bijna drie miljoen euro over aan energiebedrijven. Dat geld kunnen we beter in de lokale economie houden.

LEF heeft zich bij de groene Friese energiecoöperatie Ús Koöperaasje aangesloten om zo groene energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam (NLD energie) te kunnen verkopen. Het geld dat NLD energie per klant aan LEF uitkeert, investeren we in het dorp, bijvoorbeeld in eigen lokale energiebronnen. Dat levert nog meer geld op en zo stimuleren we een regionale energiekringloop. Goed voor de werkgelegenheid en goed voor het milieu.

 

 

 

 

Contactinformatie

Adres
Dr. Albert Plesmanloane 13
9269 PH Feanwâlden

Kvk-nummer 56937415

leffeanwalden@gmail.com
www.leffeanwalden.nl