Coöperatieve vereniging Duurzaam Menterwolde

De Coöperatieve vereniging Duurzaam Menterwolde wil besparingen op energiegebruik en productie van duurzame energie in de gemeente Menterwolde in een versnelling brengen. De coöperatie probeert dit te bereiken door dorpsverenigingen en lokale groepen en burgers (middels voorlichting, educatie en sessies) te ondersteunen bij het lokaal opzetten van projecten en het activeren van ingezetenen. Daarnaast proberen we dit te bereiken door lokale verenigingen en lokale projecten financieel in staat te stellen om zélf duurzame projecten te financieren via energielevering door Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Direct klant worden

  • Investeer in duurzame projecten in Menterwolde
  • Help mee lokaal projecten te realiseren en bewoners te activeren
  • Stimuleren van het lokaal opwekken van duurzame energie
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van onze eigen zonneweide in Meeden
Klant worden

Over de coöperatie

Na ruim een jaar als werkgroep op het gebied van zonnepanelen actief te zijn geweest was voor Duurzaam Menterwolde het moment daar om een Coöperatie op te richten. De maatschappelijke beweging die afwil van de opwekking van energie uit eindige voorraden/fossiele stoffen zet een grote stap vooruit.

Op 16 oktober 2013 is de “Coöperatie Duurzaam Menterwolde U.A.” opgericht. De Coöperatieve vereniging Duurzaam Menterwolde wil besparingen op energiegebruik en productie van duurzame energie in de gemeente Menterwolde in een versnelling brengen.

 

Contactinformatie

0598 393481

Adres
Tussenklappen WZ 10
9649 EB Muntendam

Kvk-nummer 59011327

info@duurzaammenterwolde.nl
duurzaammenterwolde.nl